Hem » Köksknivar & bestick » Knivar, Kyocera

Knivar, Kyocera

Keramik är världens näst hårdaste material efter diamant. Du kan koncentrera dig på maten och inte på slipning av dina knivar. Keramiska knivar skär kött, fisk och bröd lika suveränt som frukt och grönt.

Behöver inte slipas och är den enda kniv som kan rekommenderas i diskmaskin. Väger mindre än hälften mot en traditionell stålkniv.

Har snabbt blivit en favorit och används regelbundet av TV kockarna i SVT o TV4.

  • Skalkniv som är en dröm om du vill ha en vass kniv men inte vill hålla på att slipa.
    Art nr. 26610
    273 kr
    ( 545 kr )
  • Har du inte provat dem så är det en ny upplevelse i livet.
    Art nr. 26640
    448 kr
    ( 895 kr )
  • Kockkniv med högt blad så att även den med stora händer kan hacka och skära utan att knogarna åker i skärbrädan.
    Art nr. 26660
    623 kr
    ( 1 245 kr )
  • Med Kyoceras klassiska kockkniv har du en kniv som skivar kött, fisk och grönsaker. År efter år.
    Art nr. 26680
    723 kr
    ( 1 445 kr )
  • Kyoceras minsta kniv passar för finliret i köket när du helt enkelt vill använda en vass kniv med kort blad.
    Art nr. 26675
    245 kr
    ( 490 kr )
  • En modell på kniv som används till det mesta av många.
    Art nr. 26630
    348 kr
    ( 695 kr )