Hem » Dryckeslitteratur » Från Bordeaux till Barossa

Från Bordeaux till Barossa

Artnr: 70807
Artikelnamn: Från Bordeaux till Barossa
219 kr

Beskrivning

Tuire Tepponen, 128 sidor.

Har du funderat på att börja med vinprovning? Kanske har du läst tidningarnas vinspalter och bara blivit konfunderad. Vad håller folk egentligen på med när de koncentrerat sticker sina näsor djupt ner i glasen och sniffar och sörplar?

Vinprovning är en givande fritidssysselsättning som engagerar många av dina sinnen och ger dig nya kunskaper om geografi, resor och språk. Den här boken är en guide som hjälper dig igång och innehåller allt du behöver veta för att kunna planera, arrangera, genomföra eller delta i en vinprovning. Den berättar om tillverkningsprocessen, de vanligaste druvsorterna, visar kartor över vinområden och förklarar vad som kan vara typiskt för viner från olika länder och distrikt. Boken ger 10 förslag på temaprovningar med protokoll att kopiera och du kan med fördel använda den som uppslagsbok vid provningen.

Tuire Tepponen lärde sig vinets ABC genom Systembolagets utbildningar för sina säljare och har sedan fortsatt hålla provningar för andra genom studieförbund och konferenshotell. Hon är också utbildad designer som skriver, illustrerar och översätter framför allt läromedel. Erik Yngvesson är en erfaren reportagefotograf med många års verksamhet inom tidningsvärlden.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 70807

Dokument (0)

Omdöme

Lämna ett omdöme

mKUsUv
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om