Nyhet! Näsa för Whisky

Vinställ Modul

Flaskhållare och dosörer

Express Ice

Barväska

Kortbetalning
Kortbetalning

Labeloff, 10 st etiketter Labeloff, 10 st etiketter

Labeloff, 10 st etiketter

Hjälper dig att ta loss etiketter du vill spara. 10 st per förpackning. Består av en genomskinlig film med klister som efter lossandet använder för att klistra in i sin bok.

Labeloff, 10 st etiketter
Artnr 47120
129 kr

Hjälper dig att ta loss etiketter du vill spara. 10 st per förpackning. Består av en genomskinlig film med klister som efter lossandet använder för att klistra in i sin bok.

LABELOFFTM är en innovativ och lättanvänd etikettborttagare för vinflaskor. LABELOFFTM har utvecklats av en professionell ingenjör och uppfinnare som sedan många år tillbaka också är vinkännare och "Chevalier-Ordre Mondial" vid "Confrerie de la Chaine de Rotisseurs".

LABELOFFTM är avsedd för seriösa oenologer, vinetikettsamlare och vanliga vindrickare som på ett lätt och bekvämt sätt vill kunna ta bort etiketter från vinflaskor. Med hjälp av LABELOFFTM kan vem som helst lätt minnas särskilt goda vinsorter som man blivit serverad på någon restaurang eller fått smaka hemma hos någon bekant.

LABELOFFTM etikettborttagare skyddar och bevarar etiketter från vinflaskor och förbereder dem för insättning i samlaralbum eller för att användas som dekoration. Om etiketterna är ovanligt stora kan man använda två LABELOFFTM etikettborttagare och låta dem överlappa varandra.

LABELOFFTM är den ursprungliga och bästa etikettborttagaren för vinflaskor. Se upp för sämre kopior som använder liknande namn men som inte fungerar lika bra.

Dina senast besökta varor

92 000 kr

Andra varor från samma varugrupp

Sprayen som verkligen fungerar -Gör succé! Vinfläcksborttagaren, tar bort dina vin-, bär- och...
119 kr
Art nr. 27001
Håll ordning på dina viner i din vinkällare. Häng flaskhalsetiketter på flaskorna. Skriv i kl...
229 kr
Art nr. 93901
290 kr
Art nr. 21002
Skydda etiketterna på samlarvinerna för att behålla värdet.
139 kr
Art nr. 21030

Klimatanläggning för vinkällare

Vägghängda korkskruvar

Bli en bra vinprovare

Wine Preserver

Vinturi vinluftare

Claude Dozorme Laguiole

Dekanteringsvaggor