Labeloff, 10 st etiketter

Artnr: 47120
Artikelnamn: Labeloff, 10 st etiketter
129 kr

Beskrivning

Hjälper dig att ta loss etiketter du vill spara. 10 st per förpackning. Består av en genomskinlig film med klister som efter lossandet använder för att klistra in i sin bok.

LABELOFFTM är en innovativ och lättanvänd etikettborttagare för vinflaskor. LABELOFFTM har utvecklats av en professionell ingenjör och uppfinnare som sedan många år tillbaka också är vinkännare och "Chevalier-Ordre Mondial" vid "Confrerie de la Chaine de Rotisseurs".

LABELOFFTM är avsedd för seriösa oenologer, vinetikettsamlare och vanliga vindrickare som på ett lätt och bekvämt sätt vill kunna ta bort etiketter från vinflaskor. Med hjälp av LABELOFFTM kan vem som helst lätt minnas särskilt goda vinsorter som man blivit serverad på någon restaurang eller fått smaka hemma hos någon bekant.

LABELOFFTM etikettborttagare skyddar och bevarar etiketter från vinflaskor och förbereder dem för insättning i samlaralbum eller för att användas som dekoration. Om etiketterna är ovanligt stora kan man använda två LABELOFFTM etikettborttagare och låta dem överlappa varandra.

LABELOFFTM är den ursprungliga och bästa etikettborttagaren för vinflaskor. Se upp för sämre kopior som använder liknande namn men som inte fungerar lika bra.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 47120

Dokument (0)

Omdöme

Lämna ett omdöme

qSS2D
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om