För livsnjutare sedan 1996

Prowine Nordic har sysslat med produkter för vinprovning, servering och lagring sedan 1996. Med ett sortiment som till största delen består av vintillbehör såsom vinglas, vinställ, vinskåp och vinkylare vänder vi oss vinintresserade - både konsumenter och professionella.

Med åren har vårt produktutbud inte bara djupnat, utan även breddats. På senare tid har vintillbehören fått sällskap av barutrustning, köksknivar och kökstillbehör för att bättre tillgodose livsnjutarens behov. I dag har vi över 600 produkter i vårt sortiment, som ständigt utökas och förnyas.

Köper in och tillverkar egna vintillbehör

Vi representerar och köper in från Europas stora tillverkare, men arbetar även med mindre nischade producenter. En del varor tillverkar vi själva, till exempel högkvalitativa vinställ av märket Wineracks of Sweden.

Våra kunder - privatpersoner, restauranger och branschföretag - i Sverige och våra närmaste grannländer är välkomna att besöka vårt lager i Göteborg, men ring gärna innan och hör efter om vi finns på plats.

Arrangerar vinmässor

Vi vill ge våra kunder möjlighet att vidareutveckla sitt intresse för och sina kunskaper inom vin. Därför har arrangerandet av vinmässor blivit en stor del av vår verksamhet. Förnärvande arrangerar vi n årlig vinmässa i Malmö.

Varmt välkommen till Prowine Vin, Kök & Bar - för livsnjutare sedan 1996.