Hem » Vinglas & karaffer » Glas från Lehmann

Lehmann glas för champagne & vin

Lehmann Glas är en uppskattad glastillverkare från Frankrike. Företaget har sitt huvudkontor i Reims, Champagne och är historiskt specialiserade på champagne-glas. På senare år de breddat sortimentet och har flera kompletta serier av vinglas.

Lehmann Glas är huvudleverantör av champagne-glas till de flesta stora champagne-husen. Bland annat Louis Roederer, Tattinger, Lanson, Bollinger, Deutz, Perrier Jouet, Charles Heidsieck, Piper Heidsieck med flera.

Lehmann Glas är världsberömda för deras munblåsta Jamesse Prestige Grand Champagne-glas. Lehmann Glass tillverkar moderna champagne- och vinglas av högsta kvalitet till passionerade vinentusiaster och arbetar tillsammans med de franska enologerna och sommelierna för att göra provsmakningen till en unik upplevelse.

"Champagneguiden - Din guide till de bästa champagnerna", har testat ett urval av glasen. Ta del av vad de kom fram till.

Lehmann glas för restaurang

Lehmann Glas tillverkar inte bara munblåsta glas utan har även en stor produktion av maskingjorda glas. Lehmann Glas har ett stort utbud av glas som passar för restaurang och liknande sammanhang. Här på denna sidan presenterar vi bara ett urval.

Lehmann restaurangglas

Prowine Nordic är officiell representant för Lehmann Glas i Sverige.

Ladda ner katalogen från Lehmann Glas här.

Nyheter från Lehmann Glas

Vi har byggt om butiken då sortimentet har växt och det blivit förändringar i de olika glas-serierna. Lehmann Glas har gjort förändringar i serierna P Jamesse, A Lallement och F Sommier - dessa finns nu på separata sidor.

REA på utgående vin- och champagneglas

I samband med förändringarna i sortimentet säljer vi ut utgående vin- och champagneglas. Dessa ligger i en separat varugrupp.

 

 

Glas från Lehmann
Produkter