Hem » Vinkylar & vinskåp » Vinskåp från Tastvin

Vinskåp/vinkyl från Tastvin

Franska Tastvin, som Prowine Nordic har representerat sedan 1999, tillverkar vinskåp eller vinkyl som många säger. Dessa skall inte förväxlas med vinkylare. I ett vinskåp strålar kyla/värme från väggarna - luften blåser inte in som på en vinkyl. På så sätt blir det en jämnare temperatur för vinerna och luftfuktigheten bibehålls. Skåpen är av kompressortyp med alla dess positiva egenskaper. Bland annat klarar skåpen av en varm miljö, som exempelvis en sommardag och gör att vinet ligger i en jämn temperatur. En kompressors snabbhet gör att varma nyinlagda viner inte påverkar de befintliga vinernas temperatur. Kompressor gör också att energiförbrukningen och servicekostnaden blir mycket lägre.

Skåpen ger även värme, vilket gör att de kan stå i ouppvärmda (från en plusgrad) utrymmen, såsom kallförråd eller liknande. Djupet på skåpen, 68 cm, gör att de rymmer många flaskor. De utdragbara hyllorna förenklar hanteringen av vinerna. Vin som skall lagras i flera år kräver lång livslängd och driftssäkerhet på skåpet. Tastvin tillverkas med hänsyn till detta.

Tastvin erbjuder 11 modeller. Standardfärgen är svart, men det finns i ytterligare ett stort antal färger. Med eller utan glasdörr, med eller utan temperaturzoner och utdragbara hyllor.

Denna produktgrupp är en beställningsvara. Kontakta oss för mer information, info@prowine.se.

Vinskåp från Tastvin
Produkter