Hem » Vinkylar & vinskåp

Vinkylar & vinskåp

 

Vinkylar och vinskåp - garanterar rätt temperatur

Dålig förvaring och hantering kan förstöra de bästa viner. Men vi har inte alltid tillgång till en perfekt vinkällare där flaskorna vilar i vinställ, omgivna av rätt fuktighet och temperatur.

Med en vinkyl eller ett vinskåp av hög kvalitet kan du vara säker på att dina viner mår bra. Men vinskåp och vinkylar försäkrar också att när du serverar dina gäster ett efterlängtat glas vin, håller innehållet rätt temperatur.

Prowine har ett brett utbud av högkvalitativa vinkylar och vinskåp, från tillverkare som italienska IP och Dela Marta. Deras kompromisslösa passion garanterar hög kvalitet och vinkylar och vinskåp där allt från funktion till material valts med största omsorg.

Ett vinskåp från Prowine kommer inte göra dig besviken, även om du precis som vi, ställer höga krav. För dig som önskar en enklare förvaring har vi även en serie vinkylar.

Skillnader mellan vinkylar och vinskåp

Skillnaden mellan de mer avancerade och påkostade vinskåpen, och de något enklare vinkylarna, ligger i hur temperaturen regleras. Vinkylens svalka kommer från luft som strömmar över flaskorna, medan vinskåpen istället har kylelement i väggarna som strålar ut kyla på ett mjukare sätt.

Fördelen med vinskåp, jämfört med vinkylar, är bland annat att jämnheten i temperaturen är något bättre. Notera även att vinskåp, till skillnad från vinkylar, även kan skänka värme. Du kan därför placera ett vinskåp även i en kallare miljö. Vinskåp reglerar även luftfuktighet på ett bättre sätt.

Ta en titt i vårt breda utbud av vinkylar och vinskåp och du kommer säkert att hitta en modell med rätt kapacitet och funktioner för dig och dina behov!