Hem » Vinkylar & vinskåp » Vinskåp, IP serie "Wood"

Vinskåp i trä, IP serie Parma Wood

Vinskåp i trä som passar in i alla miljöer. För de som har höga krav på både det estetiska och kvalité. Vinskåp i trä finns med olika design. Vinskåpet i trä finns i flera färger.

Italienska IP, som Prowine Nordic har representerat sedan 2003, har en lång erfarenhet av tillverkning av vinskåp. Dessa skall inte förväxlas med vinkylare. I ett vinskåp strålar kyla/värme från väggarna - luften blåser inte in som på en vinkyl. På så sätt blir det en jämnare temperatur för vinerna och luftfuktigheten bibehålls. Vinskåpen är av kompressortyp med alla dess positiva egenskaper. Bland annat klarar vinskåpen av en varm miljö, som exempelvis en sommardag och gör att vinet ligger i en jämn temperatur. En kompressors snabbhet gör att varma nyligen inlagda viner inte påverkar de befintliga vinernas temperatur. Kompressor gör också att energiförbrukningen och servicekostnaden blir mycket lägre.

 

Katalog från IP Italien kan ni ladda ner här.

Denna produktgrupp är en beställningsvara. Kontakta oss för mer information, info@prowine.se.

Vinskåp i trä, många modeller Prowine
Exklusiv serie vinskåp i trä. Italientillverkade. Flera storlekar. Kvalitet. Många alternativ på hylluppsättning. Förvarar vinet på ett korrekt sätt. Jämn temperatur.