Hem » Vinkylar & vinskåp » Vinskåp, IP, serie "Built-In"

Vinskåp/vinkyl, IP, serie "Built-In"

En serie vinskåp/vinkylar för inbyggnad i köksmiljö och för de som har höga krav för vinet. Rostfritt eller svart. Glasdörr. En temperatur eller flera temperaturzoner.

Italienska IP, som Prowine Nordic har representerat sedan 2003, har en lång erfarenhet av tillverkning av vinskåp. Dessa skall inte förväxlas med vinkylare. I ett vinskåp strålar kyla/värme från väggarna - luften blåser inte in som på en vinkyl. På så sätt blir det en jämnare temperatur för vinerna och luftfuktigheten bibehålls. Vinskåpen är av kompressortyp med alla dess positiva egenskaper. Bland annat klarar vinskåpen av en varm miljö, som exempelvis en sommardag och gör att vinet ligger i en jämn temperatur. En kompressors snabbhet gör att varma nyligen inlagda viner inte påverkar de befintliga vinernas temperatur. Kompressor gör också att energiförbrukningen och servicekostnaden blir mycket lägre.

Gemensam information

Temperatur Det finns tre alternativ. Monotemp är när ni önskar ett skåp med samma temperatur i hela skåpet. Multitemp är när ni önskar ha serveringstemperatur på flaskorna. Ni ställer in önskad högsta temperatur högst upp, exempelvis 18 grader, och det kallaste längst ner, exempelvis 3 grader. Temperaturen är då olika för varje nivå. Dual när ni önskar 2 temperaturzoner i varje skåp.

Undantag för dessa tre alternativ är modellerna är C140 och C141. Dessa är monotemp.

Hyllor Priserna som presenteras för varje vinskåp är med uppsättningen "restauranghyllor". Detta är det klart populäraste alternativet. Mot tillägg kan vinskåpen levereras fullt ut med utdragbara hyllor.

Frakt Frakt till ytterdörren ingår i våra priser.

Fullständig katalog över vinskåp från IP Italien kan ni ladda ner här.

Vinskåp, IP, serie "Built-In"
Produkter