Hem » Vinställ & vinmöbler för vinkällaren

Vinställ & vinmöbler för vinkällaren

Lagra dina viner rätt i vinställ och vinmöbler från Prowine

Att hitta rätt förvaring för viner att lagras och åldras i, är inte bara en fråga om temperatur och fuktighet. I ett vinställ får vinet villa liggande, och ges därmed den bästa chansen att åldras på rätt sätt.

Den plana positionen som flaskan får i vinstället eller vinmöbeln är en förutsättning för att korkarna inte skall torka. Men rätt vinställ ger även en estetisk, överskådlig och praktisk inramning, så att upplevelsen av vinet blir komplett.

Vinställ - känsla, utseende och funktion

Det kan vara lätt att avfärda vinställ och vinmöbler som ovidkommande detaljer. Men har du väl upplevt förvaring i en vinkällare, där vinställ och möbler harmonierar med den gedigna känsla varje vinkännare vill förmedla, kommer du inte se saken på samma sätt längre.

Våra vinställ och vinmöbler finns i många varianter och material. Sortimentet rymmer allt från vinställ med kapacitet för den större vinkällaren, där hela väggar täcks av viner, till mindre vinställ avsedda för köket, baren eller restaurangen.

Prowine Nordic har vinställ i betong, trä och metall, och de flesta av vinställen kan med fördel byggas som system där man i framtiden utökar antalet vinställ, i takt med att vinsamlingen eller vinkällaren utökas.

Kylaggregat till er vinkällare hittar ni här. Alla har inte möjlighet att få sin dröm om en vinkällare uppfylld. För er har vi ett mycket brett sortiment av vinskåp och vinkyl.

Vinställ, inredning, vinkällare
Vinställ och vinkällarinredningar. Många olika lösningar av vinställ och inredningar för din vinkällare. Vinställ i flera olika material såsom metall, smide, ek, plexiglas, betong med flera.